Booi Gevel & Huis

Aluminium kozijnen Groningen

Bent u op zoek naar aluminium kozijnen voor uw huis in Groningen? Dan bent u bij Gevel&Huis aan het goede adres. Kijk hier voor meer informatie.

Aluminium kozijnen

Bent voor uw huis in Groningen op zoek naar kozijnen? Kies dan voor aluminium kozijnen, want deze zijn door de optimale thermische kwaliteiten een topproduct in de bouwwereld. Daarnaast passen deze kozijnen bij elk soort woning. Van een klassieke tot een moderne woning.

Gevel&Huis vervaardigd de juiste profiel systemen om gegarandeerd top kwaliteit te kunnen leveren. Deze systemen staan garant voor constante kwaliteit, continue ontwikkeling en optimale prijs-kwaliteit verhouding.

Eigenschappen aluminium kozijnen Groningen

De profielen van de aluminium kozijnen zijn thermisch geïsoleerd door middel van een koude brug onderbreking. Bij de oppervlaktebehandeling van de kozijnen kan worden gekozen voor anodiseren of moffelen (poedercoating). Wat betreft de fabricagemethode is de toegepaste aluminium legering ALMgSi 0,5 F 22 en EN AW 6060 T66 in anodiseer kwaliteit. Door middel van extrusie worden de profielen geproduceerd. De gebruikte hoekverbindingen zijn geperst of genageld. Ten slotte zijn de aluminium kozijnen in Groningen voorzien van een VMRG keurmerk.

Aluminium kozijnen Groningen

Kom langs in onze showroom

Wilt u graag meer informatie over de aluminium kozijnen Groningen of bent u benieuwd naar de materialen? Bezoek dan onze showroom en wij helpen u verder bij het maken van een keuze. Bekijk ook de kwaliteit van het glas, hang en sluitwerk. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen voor vragen of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in aluminium kozijnen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier