Booi Gevel & Huis

Zonwering Heerenveen

Bent u op zoek naar zonwering in Heerenveen? Vraag dan de specialisten van Booi Gevel & Huis voor een advies op maat. Wij hebben een ruime keuze in soorten zonwering. Vraag direct een offerte aan.

Geniet van uw woning en tuin

Vindt u het ook zo lekker om op een mooie, zomerse dag in uw tuin in Heerenveen te vertoeven? Vaak is dat heerlijk genieten, maar soms kan de zon wel eens vervelend zijn en wilt u de schaduw opzoeken. U kunt er dan voor kiezen om zonwering te laten plaatsen. Hierdoor kunt u heerlijk in de schaduw zitten en/of uw woning lekker koel houden.

zonwering Heerenveen

Soorten zonwering in Heerenveen

Bij Booi Gevel & Huis hebben we veel soorten zonwering in ons assortiment. Bekijk hieronder de verschillende oplossingen tegen de zon in uw huis en/of tuin:

Bedien uw zonwering via uw smartphone

Een nieuwe trend in de wereld van zonwering is de bediening via uw smartphone of tablet. Dit kan o.a. met de Somfy app. Hier kunt u niet alleen de zonwering mee bedienen, maar bijvoorbeeld ook de garagedeur, verlichting of het dakvenster. Als u een opdracht heeft gegeven dan krijgt u een melding terug of het goed is uitgevoerd.

Offerte zonwering Heerenveen

Neem direct contact met ons op voor een offerte op maat. Onze specialisten adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en prijsklassen. Vul het contactformulier in, stuur ons een e-mail of bel ons. Dan gaan wij voor u aan de slag voor de beste zonwering voor uw tuin of woning in Heerenveen.

Gevel & Huis is specialist in ….

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier