Booi Gevel & Huis

Rits screens ( zipX® )

Moderne en betrouwbare zonwering voor gevels met een breed toepassingsgebied. De rits screens hebben een ritssluiting dat gebruikt wordt voor maximale stabiliteit en de interne doekgeleiding gegarandeerd.

Rits screens ( zipX® )

De rits screen is een windvast screen. Stuk scheurende doeken behoren tot het verleden.

Deze moderne en betrouwbare zonwering voor gevels met een breed toepassingsgebied met een ritssluiting dat gebruikt wordt voor maximale stabiliteit en de interne doekgeleiding gegarandeerd.  zonneschermen kunnen hierdoor tegen hoge windsnelheden (120 km / h*). Getest in de windtunnel.

Treksysteem en motoraandrijving

Ook zijn er types standaard uitgerust met een tegen treksysteem en motoraandrijving en kan ook in een horizontaal toepassingsgebied geïnstalleerd worden. Of van boven naar beneden.

Screens 100 % UV bestendigden beschermen uw interieur tegen verkleuring door schadelijke UV stralen.
De onderhoudsvriendelijke screendoeken zijn transparant of verduisterend.
De doeken zijn verkrijgbaar in verschillende wevingen en in glasvezel- of polyesterkwaliteit.

De kleine rechte, afgeschuinde of zelfs ronde aluminium geëxtrudeerde screenkastjes   kunnen in alle RAL-kleuren worden toegepast voor kast, geleiders en onder lat. Ook een opbouwsysteem kan.

Specialist in zonwering

Voor de beste binnen- en buitenzonwering bent u bij Booi Gevel & Huis aan het juiste adres. Onze specialisten staan voor u klaar om de beste zonwering voor uw woning te selecteren. Wij werken met een groot aantal leveranciers, waardoor we een ruim assortiment hebben en de beste prijs kunnen geven.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een rits screen zipX? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op! Onze vakmensen helpen u graag met het uitzoeken van de juiste zonwering. Of maak een afspraak en bezoek onze showroom om de kwaliteit, scheur verduisterend- en weerbestendige doeksoorten,  en diverse besturingssystemen te bekijken.

Gevel & Huis is specialist in rits screens

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier