Booi Gevel & Huis

Terrasoverkappingen

Wilt u graag een terrasoverkapping maken in uw tuin in de omgeving van Friesland, Groningen Drenthe? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Booi Gevel & Huis. Onze specialisten helpen u graag verder met de juiste keuze voor terrasoverkappingen.

Terrasoverkappingen op maat

U kunt bij Booi Gevel & Huis een terrasoverkapping op maat bestellen. U maakt de keuze uit één van onze modellen, waarna wij deze volledig op maat kunnen maken voor uw terras. Wij komen deze bij u afleveren en monteren, zodat u binnen een mum van tijd  heerlijk kunt genieten van uw tuin.

Eén van de bekendste voordelen van een terrasoverkapping is dat u altijd lekker in uw tuin kunt zitten. Zo kunt u het hele jaar door van uw tuin genieten. Daarnaast is het een duurzame investering in uw huis, omdat het extra isoleert. En zorgt het ervoor dat het jullie huis en tuin één geheel worden. Geniet van de buitenlucht onder uw terrasoverkapping.

Soorten terrasoverkappingen

Er zijn meerdere soorten terrasoverkappingen. Zo heb je vaste en uitschuifbare overkappingen. Maar u kunt ook denken aan een vaste veranda of tuinkamer.

Terrasoverkappingen van Pergolino

De innovatie in terras zonwering is zeker de regen- en windvaste Pergolino zonwering. Het unieke gepatenteerde gasveersysteem in de geleiders zorgt ervoor dat het doek in iedere positie optimaal gespannen blijft. De voorlijst is middels een vergrendelingsysteem te borgen, waardoor het uiterst strak staat , ook bij zeer harde wind. Met het geïntegreerde gasveermechanisme wordt in elke uitgeschoven positie een constante doekspanning gerealiseerd.

Dankzij de grotere afmetingen van het bewezen terrasscherm Pergolino kunt u nu ook zeer grote oppervlakken op discrete wijze van schaduw voorzien. Of het nu voor een privé party of een restaurantlounge is, u en uw gasten zijn optimaal beschermd . Zijdelingse en frontale zonwering kunnen achteraf gemonteerd worden en zorgen ervoor dat het nog comfortabeler vertoeven is op uw terras.

Terrasdak

Genieten van de buitenlucht. Met het ongeïsoleerde terrasdak SDL Atriumtransformeert u uw terras tot een plek waar u in alle rust kunt ontspannen. Laat u overtuigen door het gemak. Dit daksysteem met gelaagd glas overtuigd niet alleen door zijn design, maar vooral door de maximale transparantie. De smalle aluminium profielen (ook mogelijk in combinatie met hout) geven een bijna onzichtbaar kenmerk.

Door de buiten liggende dragers van het dak geniet u van een slank aanzicht en maximale lichtinval. Verkrijgbaar met of zonder dak overstek en als lessenaars- of zadeldak. Hoge belastbaarheid en maximale overspanning door middel van stalen wapening in liggers, goot en staanders.

Meer informatie over terrasoverkappingen?

Heeft u interesse in een terrasoverkapping? Of wilt u graag meer informatie over bijvoorbeeld de materialen? Wij helpen u graag met al uw vragen. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte op maat. Of maak een afspraak en bezoek onze showroom om de kwaliteit, scheur- en weerbestendige doeksoorten, en diverse besturingssystemen te bekijken.

Booi Gevel & Huis is specialist in terrasoverkappingen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier