Booi Gevel & Huis

Zonwering showroom

Bent u op zoek naar een zonwering showroom? Laat u dan adviseren door een zonwering specialist van Booi Gevel & Huis. Zij helpen u bij het uitzoeken van de juiste zonwering voor uw woning.

Zonwering showroom

Bij Booi Gevel & Huis heeft u keuze uit verschillende soorten zonwering voor binnen en buiten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor rolluiken. Deze zorgen voor een besparing op uw verwarmingskosten en beschermen tegen gluurders, inbrekers, warmte en hinderlijk licht. Een andere populaire vorm van zonwering zijn markiezen. Deze bieden optimale bescherming en hebben ook nog een nostalgische uitstraling.

Soorten zonwering

Bij Booi Gevel & Huis hebben we veel soorten zonwering in ons assortiment. Bekijk hieronder de verschillende oplossingen tegen de zon in uw huis en/of tuin:

Zonwering showroom

Bedien de zonwering met uw smartphone

Een nieuwe trend in de zonwering wereld is de bediening via uw smartphone of tablet. Dit kan met de Somfy app. Hier kunt u niet alleen de zonwering mee bedienen, maar bijvoorbeeld ook de garagedeur, verlichting of het dakvenster. Als u een opdracht heeft gegeven dan krijgt u een melding terug of het goed is uitgevoerd.

Vraag een vrijblijvende offerte aan in onze zonwering showroom

Wilt u graag de mogelijkheden bekijken of meer informatie? Kom dan langs in onze zonwering showroom, de koffie staat klaar. We adviseren u graag over onze verschillende leveranciers. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor eventuele vragen of een  vrijblijvende offerte.

Gevel & Huis is specialist in zonwering

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier