Booi Gevel & Huis

Gevelbekleding Burgum

Bent u op zoek naar gevelbekleding in Burgum en omgeving? Neem dan contact op met de specialisten van Booi Gevel & Huis. Wij hebben jarenlang ervaring in gevelbekleding en geven het beste advies voor uw woning.

Gevelbekleding Burgum

Bent u op zoek naar gevelbekleding? Kies dan voor bijvoorbeeld kunststof gevelbekleding. Met deze gevelbekleding voorziet u uw gevel van een prachtige uitstraling. De juiste gevelbekleding is van groot belang voor de waarde van uw huis. Daarnaast is deze gevelbekleding onderhoudsvrij en gaat het lang mee. U kunt kiezen uit verschillende modellen en een ruim assortiment aan kleuren. Dit zorgt ervoor dat  het altijd bij uw woning past en dat u er geen omkijken naar heeft.

Gevelbekleding Burgum

Duurzame gevelbekleding

De nieuwste soorten gevelbekleding werken ook mee aan de isolatie van uw huis. Uw huis zal in de zomer heerlijk koud blijven en in de winter zult u juist niks meer van die enorme kou buiten door deze gevelbekleding! Wij verkopen onder andere gevelbekleding van het merk Keralit. Dit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen.

Meer informatie of een offerte?

Bent u geïnteresseerd in de gevelbekleding in de regio Burgum en wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op voor informatie of een offerte op maat. Onze specialisten staan voor u klaar.

Booi Gevel & Huis is specialist in Gevelbekleding Burgum

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier