Booi Gevel & Huis

Dakgoten Friesland

Is uw huis in Friesland toe aan nieuwe dakgoten? Dan bent u bij Gevel&Huis aan het goede adres. De dakgoten van Gevel&Huis zijn onderhoudsarm en er zijn nog vele andere voordelen. Lees hier meer.

Voordelen dakgoten Friesland

De dakgoten van Gevel&Huis hebben een aantal verschillende voordelen. Ten eerste zijn ze onderhoudsarm. Dit houdt in dat u uw dakgoten alleen nog maar hoeft schoon te maken en ook niet meer hoeft te verven. Ook zijn onze dakgoten lekvrij. Daarnaast kunt u kiezen voor een aantal verschillende materialen, waaronder kunststof, aluminium of polyester. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen.

 

Uitstraling dakgoten Friesland

Onze dakgoten kunnen worden geleverd in elke gewenste RAL-kleur. Hierdoor kunt u elke uitstraling creëren die u wilt. Onze dakgoten hebben een strakke of authentieke uitstraling. Dit is gelijkwaardig aan de traditionele zinken goten die met hout betimmerd zijn. U kunt ook kiezen uit een enorm aanbod aan vormen. U kunt kiezen voor modern tot klassiek. Ten slotte maakt u uw dakgoot compleet met een afwerking van smeltplanken, mooie gootklossen en windveren. Op deze manier krijgt u een dakgoot die een eyecatcher voor uw woning is.

 

Dakgoten

Kom langs in onze showroom

Wilt u graag meer informatie over de dakgoten voor uw huis in Friesland? Kom dan eens langs in onze showroom en bekijk onze collectie dakgoten in onze showroom.  In onze showroom is er voor u ook de mogelijkheid om te kijken naar de kwaliteit en wat voor u de mogelijkheden zijn. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze.

Gevel & Huis is specialist in ….

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier