Booi Gevel & Huis

Zonwering assortiment

Onze zonwering stoffen zijn uitgerijpte hightech producten. Ze zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en technische ontwikkeling. Aan het nieuwe, bijzonder sterke doek is een lange reeks ontwikkelingen voorafgegaan, gebaseerd op meer dan vijftig jaar ervaring met zonwering stoffen.

Bedieningen voor de zonwering

Bij handbediening is er keuze uit diverse systemen. Door midden van koord en kikker, bediening boven of onder eventueel met doorvoer katrol voor bediening van binnen uit. De band opwinder volstaat bij sommige zonwering zowel binnen als buiten te worden gemonteerd. Een andere mogelijkheid voor de bediening van uw zonwering is oogwindwerk.

Elektrische zonwering wordt bediend door middel van een hand- of wandzender die de motor aanstuurt. Met een vaste schakelaar of met een afstandsbediening kunt u uw zonwering eenvoudig omhoog en naar beneden sturen. Als u vaak van huis bent, is de zon-wind automaat een ideale oplossing; een sensor meet het zonlicht en de windsnelheid, en bepaald of uw zonwering juist naar beneden of omhoog moet!

Bedien uw huis via internet

Of het nu gaat om bijvoorbeeld uw zonwering, dakvenster, garagedeur of verlichting. Met uw smartphone of tablet en SomfyApp, heeft u uw hele huis onder controle. Waar u ook bent. Ook krijgt u een terugmelding of de opdracht goed is uitgevoerd. Een nieuwe innovatie van Somfy

Contactformulier