Booi Gevel & Huis

Zonwering

Bent u op zoek naar zonwering in de regio Friesland, Groningen en Drenthe? Vraag dan de specialisten van Booi Gevel & Huis voor een advies op maat. Wij hebben een ruime keuze in soorten zonwering. Vraag direct een offerte aan.

Specialist in zonwering

Voor de beste binnen- en buitenzonwering bent u bij Booi Gevel & Huis aan het juiste adres. Onze specialisten staan voor u klaar om de beste zonwering voor uw woning te selecteren. Wij werken met een groot aantal leveranciers, waardoor we een ruim assortiment hebben en de beste prijs kunnen geven.

Soorten

Bij Booi Gevel & Huis hebben we veel soorten zonwering in ons assortiment. Bekijk hieronder de verschillende oplossingen tegen de zon in uw huis en/of tuin:

Bedieningen voor de zonwering

Bij handbediening is er keuze uit diverse systemen. Door midden van koord en kikker, bediening boven of onder eventueel met doorvoer katrol voor bediening van binnen uit. De band opwinder volstaat bij sommige zonwering zowel binnen als buiten te worden gemonteerd. Een andere mogelijkheid voor de bediening van uw zonwering is oogwindwerk.

Elektrische zonwering wordt bediend door middel van een hand- of wandzender die de motor aanstuurt. Met een vaste schakelaar of met een afstandsbediening kunt u uw zonwering eenvoudig omhoog en naar beneden sturen. Als u vaak van huis bent, is de zon-wind automaat een ideale oplossing; een sensor meet het zonlicht en de windsnelheid, en bepaald of uw zonwering juist naar beneden of omhoog moet!

zonwering

Bedien uw huis via de app

Of het nu gaat om bijvoorbeeld uw zonwering, dakvenster, garagedeur of verlichting. Met uw smartphone of tablet en SomfyApp, heeft u uw hele huis onder controle. Waar u ook bent. Ook krijgt u een terugmelding of de opdracht goed is uitgevoerd. Een nieuwe innovatie van Somfy.

Sterke zonwering stoffen

Onze zonwering stoffen zijn uitgerijpte hightech producten. Ze zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en technische ontwikkeling. Aan het nieuwe, bijzonder sterke doek is een lange reeks ontwikkelingen voorafgegaan, gebaseerd op meer dan vijftig jaar ervaring met zonwering stoffen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nieuwsgierig geworden naar de opties voor zonwering? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op! Onze vakmensen helpen u graag met het uitzoeken van de juiste zonwering.

Booi Gevel & Huis is specialist in zonwering

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier