Booi Gevel & Huis

Voordeuren Friesland

Zoek niet langer verder naar voordeuren in Friesland. Bij Gevel & Huis vindt u een ruim assortiment voordeuren in alle soorten, maten en kleuren. Onze specialisten helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Gevel & Huis voor de beste voordeur

Bij Gevel & Huis hebben we een ruim assortiment aan voordeuren. Daarbij heeft u de keuze uit meerdere materiaalsoorten, waarbij kunststof, aluminium en hout de meeste gekozen zijn. Naast voordeuren vindt u bij ons ook binnendeuren, mooie grote openslaande tuindeuren of schuifpuien.

Een voordeur moet passen bij uw woning

De deuren van een woning zijn erg belangrijk en ook gezichtsbepalend. Met bijvoorbeeld een unieke voordeur krijg elk huis in de straat zijn eigen gezicht. Denk dus goed na wat past bij de uitstraling van uw woning. Denk hierbij aan het materiaal, de kleur en de vormgeving.

We bieden een groot aantal modellen en uitvoeringen. Van modern tot klassiek, van retro tot landelijk. Daarnaast zijn onze deuren duurzaam, doordat ze onderhoudsarm en goed geïsoleerd zijn.

Voordeuren Friesland

Kom langs in onze voordeuren showroom bij Friesland

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de verschillende soorten voordeuren? Kom dan langs in de showroom en bekijk alle mogelijkheden. U vindt onze showroom in Drachten in Groningen, dat ligt vlak over de grens met Friesland. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Ook kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in dueren

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier