Booi Gevel & Huis

Gealan profiel

Gevel & Huis is dé Gealan profiel specialist in Noord-Nederland. Bent u op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen voor uw ramen en/of deuren? Kies dan voor Gealan kunststof kozijnen en kies voor modern wonen en de beste techniek.

Dealer van Gealan profielen en kozijnen

Laat u adviseren over Gealan profielen en kozijnen door onze specialisten. Ze kunnen uitgebreid vertellen over de voordelen van dit merk kozijnen. Zo zijn de kozijnen eenvoudig schoon te maken, zijn ze in verschillende kleuren en structuren beschikbaar en hebben ze een goed isolerende werking. Naast kozijnen hebben we ook Gealan ramen en deuren in ons assortiment.

Gealan profiel

Wind- en waterdichtheid

De kozijnen van Gealan zijn top op het gebied van thermische isolatie en wind- en waterdichtheid. Dit komt door het 3-dichting-systeem en door de innovatieve flexibele midden dichting. Deze dragen bij aan het verminderen van de koude stromingen. Zo is het systeem S 9000 NL geschikt voor het hoogste niveau van hefschuifdeuren, kozijnen en deuren.

Om de thermische eigenschappen van de kozijnsystemen nog verder te verbeteren, zijn de Gealan kozijnen voorzien van IKD® isolatie-profielen. Dit zorgt ervoor dat het de beste energiezuinige kozijnen zijn.

Kom langs in onze Gealan profiel showroom

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de verschillende soorten profielen? Kom dan langs in de showroom en bekijk alle mogelijkheden. U vindt onze showroom in Drachten in Groningen. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Ook kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in Gealan profielen en kozijnen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier