Booi Gevel & Huis

Gevelbekleding kopen

Wilt u gevelbekleding kopen? Gevel & Huis helpt u graag met maken van de juiste beslissing omtrent gevelbekleding. Onze specialisten staan voor u klaar in de showroom en/of online.

Juiste gevelbekleding kopen voor uw huis

De juiste gevelbekleding voor uw huis is natuurlijk erg belangrijk. Voor bijvoorbeeld de waarde van uw huis. Daarbij zijn er een aantal punten waar het aan moet voldoen. De bekleding moet lang meegaan en milieuvriendelijk materiaal is ook belangrijk. Daarbij wilt u het liefst nooit meer schilderen en ook zo weinig mogelijk onderhoud.

Bij Gevel & Huis heeft u keuze uit tientallen kleuren en verschillende modellen. Deze mogelijkheden zorgen ervoor dat de gevelbekleding bij uw woning past. Daarnaast heeft u er geen omkijken meer naar, omdat het onderhoudsarm is.

gevelbekleding kopen

Duurzame gevelbekleding

De nieuwste soorten gevelbekleding werken ook mee aan de isolatie van uw huis. Uw huis zal in de zomer heerlijk koud blijven en in de winter zult u juist niks meer van die enorme kou buiten door deze gevelbekleding! Wij verkopen onder andere gevelbekleding van het merk Keralit. Dit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen.

Meer informatie of een offerte?

Bent u geïnteresseerd in de gevelbekleding en wilt u graag meer informatie? Kom dan langs in onze showroom. Hier helpen wij u graag verder. U mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor informatie of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in gevelbekleding

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier