Booi Gevel & Huis

Terrasschermen Friesland

Op zoek naar terrasschermen in Friesland? Dan bent u bij Booi Gevel & Huis aan het juiste adres. Daar vindt u een ruime keuze in verschillende soorten terrasschermen. Onze specialisten adviseren u graag.

Soorten terrasschermen in Friesland

Bij de term terrasschermen kunt u aan verschillende soorten zonwering denken. De meeste mensen zullen echter direct aan een knikarmscherm. Deze hangt boven uw raam en zorgt voor een goede wering van de zon, zodat het koel blijft in uw woning. Daarnaast kunt u er lekker onder zitten in de schaduw, wanneer de zon te fel wordt.

Terrasschermen Friesland

Met of zonder installatiehulp

Wij kunnen de terrasschermen bij u ophangen, maar uiteraard heeft u ook de keuze om dit zelf te doen. Alle beschermingssystemen tegen zon en weersomstandigheden worden individueel en met de beste materialen vervaardigd en kunnen bijgevolg optimaal worden afgestemd op uw behoeften. Geniet gedurende vele jaren vaneen ongestoord  vakantiegevoel  bij u thuis.

Kom langs in de showroom

Bent u benieuwd geworden wat wij u kunnen bieden op het gebied van terrasschermen? Kom dan eens langs in onze showroom in Drachten. Hier kunt u de kwaliteit, scheur- en weersbestendige doeksoorten, en diverse besturingssystemen komen bekijken. Onze experts kijken samen met u naar de mogelijkheden om voor u de juiste keuze terrasscherm te maken.

Online informatie aanvragen

Ook kunt u online meer informatie over de verschillende terrasschermen in Friesland opvragen. Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Booi Gevel & Huis is specialist in zonwering

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier