Booi Gevel & Huis

Deuren Friesland

De deuren vormen ook in uw huis in Friesland een onderdeel van het interieur. Zorg voor een unieke uitstraling met de deuren van Gevel&Huis. Stijl en kleur van de binnendeur bepalen het effect. Lees hier meer.

Soorten deuren Friesland

Ook al lijken alle huizen in de straat op elkaar. Elk huis kenmerkt zich door zijn eigen sfeer. Ook uw huis in Friesland. Met een unieke voordeur krijgt elk huis zijn eigen gezicht. Daarnaast worden binnendeuren steeds meer gezien als meubelstuk en vormen een onderdeel van het interieur. U kunt bij Gevel&Huis kiezen uit verschillende soorten deuren zoals voordeuren, binnendeuren en tuindeuren. Deze zijn beschikbaar in verschillende materialen, zoals hout, kunststof en aluminium.

Weekamp Deuren

Van alle deurenleveranciers is Weekamp Deuren de bekendste in Nederland. Dit blijkt uit een onderzoek van Bouwkennis Score Card Naambekendheid & Imago Ruwbouw uitgebracht is. Het gaat om de top of mind awareness (het merk dat als eerste spontaan genoemd wordt). Zij bieden een groot aanbod van luxe deuren die voldoen aan de huidige regelgeving. Een deur van Weekamp is veilig. Ze worden gemaakt volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Daarom kiest Gevel&Huis voor Weekamp.

deuren Friesland

Bezoek onze showroom deuren Friesland

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die Gevel&Huis biedt of heeft u vragen? Kom dan langs in onze showroom vlakbij Friesland en bekijk alle soorten deuren die Gevel&Huis in huis heeft. Van tuindeuren tot voordeuren en zie welke combinaties mogelijk zijn. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen.

Gevel & Huis is specialist in deuren Friesland

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier