Booi Gevel & Huis

Deuren Leeuwarden

Deuren Leeuwarden | Wilt u nieuwe deuren plaatsen in uw woning? En wat voor deuren gaan dit worden? Voordeuren, binnendeuren of tuindeuren? Kies bij Booi Gevel & Huis uit verschillende soorten deuren en materialen.

Soorten deuren in Leeuwarden en omgeving

Bij Booi Gevel & Huis heeft u de keuze uit verschillende deuren. Zoals tuindeuren, binnendeuren en buitendeuren. De deuren van een woning zijn erg belangrijk en ook gezichtsbepalend. Bij Booi Gevel & Huis kunt u kiezen voor verschillende materialen voor uw deuren. Zo kunt u kiezen voor aluminium, hout en kunststof.

Een deur moet passen bij uw woning

De deuren van een woning zijn erg belangrijk en ook gezichtsbepalend. Met bijvoorbeeld een unieke voordeur krijg elk huis in de straat zijn eigen gezicht. Denk dus goed na wat past bij de uitstraling van uw woning. Denk hierbij aan het materiaal, de kleur en de vormgeving.

We bieden een groot aantal modellen en uitvoeringen. Van modern tot klassiek, van retro tot landelijk. Stalen deuren passen bijvoorbeeld goed bij een modern en/of industrieel interieur. Onze specialisten helpen u graag met de keuze voor het type deur in uw interieur.

deuren Leeuwarden

Vraag direct een offerte aan voor deuren in Leeuwarden

Nieuwsgierig geworden naar de prijs voor deuren in Leeuwarden? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op! Onze specialisten helpen u graag met het uitzoeken van de juiste deuren en maken een vrijblijvende offerte op maat.

Booi Gevel & Huis is specialist in deuren

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier