Booi Gevel & Huis

Overkapping Heerenveen

Wilt u graag een overkapping maken in uw tuin in Heerenveen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Booi Gevel & Huis. Onze specialisten helpen u graag verder.

Voor ieder terras in Heerenveen een overkapping

U kunt bij Booi Gevel & Huis een overkapping op maat bestellen. U maakt de keuze uit één van onze modellen, waarna wij deze volledig op maat kunnen maken voor uw terras. Wij komen deze bij u afleveren en monteren, zodat u binnen een mum van tijd  heerlijk kunt genieten van uw tuin.

Eén van de bekendste voordelen van een terrasoverkapping is dat u altijd lekker in uw tuin kunt zitten. Zo kunt u het hele jaar door van uw tuin genieten. Daarnaast is het een duurzame investering in uw huis, omdat het extra isoleert. En zorgt het ervoor dat het jullie huis en tuin één geheel worden. Geniet van de buitenlucht onder uw terrasoverkapping.

overkapping Heerenveen

Soorten overkappingen

Er zijn meerdere soorten overkappingen. Zo heb je vaste en uitschuifbare overkappingen. Maar u kunt ook denken aan een vaste veranda of tuinkamer.

Meer informatie over een overkapping Heerenveen?

Heeft u interesse in een overkapping? Of wilt u graag meer informatie over bijvoorbeeld de materialen? Wij helpen u graag met al uw vragen of extra informatie. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte op maat.

Booi Gevel & Huis is specialist in overkappingen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier