Booi Gevel & Huis

Isoleren Drenthe

Wil je je huis in Drenthe isoleren? Dan ben je bij Gevel & Huis aan het juiste adres. Wij geven een professioneel advies om uw huis goed te isoleren.

Huis isoleren Drenthe

Als je je huis in Drenthe wil isoleren kun je denken aan dubbele beglazing of zelfs driedubbele beglazing. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor muurisolatie of bijvoorbeeld het isoleren van de gevelbekleding.

Beglazing

Als je warmte in huis wil besparen is het nemen van dubbel glas een erg goede optie! Ook bespaar je met dubbel glas erg veel op de energiekosten. Je huis isoleren met dubbel glas bespaart veel op je energierekening. Vooral met HR++ en HR+++ kan de besparing hoog oplopen. Standaard dubbel glas is € 15 per m2 goedkoper dan HR++. Maar HR++ isoleert veel beter, waardoor je met HR++ tot wel € 400 per jaar kunt besparen. Het prijsverschil tussen standaard en HR++ glas verdien je al binnen 2,5 jaar terug. Als je de hogere dubbel glas prijs vergelijkt met de extra besparing van dubbel glas HR++, dan is het een goede investering voor warmte besparen.

Isoleren Drenthe

Isolerende gevelbekleding van Gevel&Huis

Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende modellen. Met de kunststof gevelbekleding van Keralit kunt u uw gevel voorzien van een prachtige uitstraling. De diverse modellen en de tientallen kleuren zorgen ervoor dat Keralit altijd bij uw woning past en dat u er geen omkijken meer naar heeft! Dit is wat u nodig hebt voor isoleren gevelbekleding. Uw huis zal in de zomer heerlijk koud blijven en in de winter zult u juist niks meer van die enorme kou buiten door deze gevelbekleding!

 

Gevel & Huis in Drachten | Kunstof kozijnen, gevelbekleding en meer! (gevelenhuis.nl)

Gevel & Huis is specialist in ….

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier