Booi Gevel & Huis

Rolluiken Drachten

Rolluiken Drachten | Gevel & Huis is specialist in rolluiken en andere soorten zonwering. Kom langs in onze showroom en laat u adviseren over de verschillende soorten en mogelijkheden. Of vraag online een offerte aan.

Kies voor kwaliteit rolluiken in Drachten

Rolluiken zijn een ideale vorm van zonwering voor uw woning. Met de vele mogelijkheden van rolluiken afgeschuind of halfrond vindt u ongetwijfeld een geschikt product voor uw huis en levensstijl. U hebt de keuze tussen opbouwrolluiken, inbouwrolluiken en voorzetrolluiken.

De showroom van Gevel & Huis is gevestigd in Drachten, vlakbij Drachten. Bekijk onze openingstijden of maak een afspraak om buiten de openingstijden langs te komen.

Voordelen van rolluiken

Er zitten meerdere voordelen aan rolluiken. Ze bieden ten eerste een behoorlijke besparing op uw verwarmingskosten. Ten tweede bieden ze bescherming tegen gluurders, inbrekers en straatlawaai. Ook houden ze warmte en hinderlijk licht tegen. Deze punten dragen bij aan uw leef comfort in alle seizoenen van het jaar.

U kunt bij rolluiken kiezen voor een handmatig of automatisch besturingssysteem. Kiest u voor luxe, dan kiest voor een besturingssysteem met afstandsbediening.

rolluiken Drachten

Interesse in rolluiken?

Bent u nieuwsgierig of heeft u vragen en wilt u graag meer informatie over de rolluiken Drachten? Kom dan langs in onze showroom en wij helpen u graag verder. Bekijk hier de diverse besturingssystemen en de mogelijke RAL kleuren. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte aanvragen.

Gevel & Huis is specialist in zonwering in de omgeving Drachten

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier