Booi Gevel & Huis

Zonwering Drachten

Booi Gevel & Huis in Drachten, uw vertrouwde partner voor hoogwaardige zonwering in Friesland. We hebben een uitgebreide assortiment zonweringproducten. Of u nu op zoek bent naar zonwering voor uw terras, ramen, of tuin, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Zonwering bij u in de buurt

Op een hete zomerse dag in Drachten, kan het lekker zijn om eventjes buiten te vertoeven in de zon. Iedereen wil immers een lekker kleurtje krijgen. Echter is de hitte niet altijd prettig en wilt u ook wel eens even van de schaduw kunnen genieten. Zonwering helpt hierbij. Met de verschillende typen zonwering Drachten die u bij Booi Gevel & Huis kunt kopen, kunt u buiten een plekje in de schaduw creëren alsmede dat u uw het binnenkamers lekker koel houdt.

Diverse soorten zonwering in Drachten

Bij Booi Gevel & Huis begrijpen we dat de behoeften van elke klant uniek zijn. Daarom bieden we een breed scala aan zonweringproducten om aan uw specifieke wensen te voldoen:

Terrasoverkappingen: Wilt u optimaal genieten van uw terras, zelfs bij wisselende weersomstandigheden? Onze terrasoverkappingen bieden beschutting tegen regen en de zon, waardoor u het hele jaar door kunt ontspannen in uw buitenruimte.

Ritsscreens: Onze ritsscreens zijn de perfecte keuze voor ramen en glazen deuren. Ze bieden bescherming tegen zonlicht en helpen de temperatuur in uw huis te reguleren, terwijl ze toch een helder uitzicht naar buiten bieden.

Glazen daken: Voor een stijlvolle en moderne uitstraling, overweeg onze glazen daken. Ze brengen natuurlijk licht binnen terwijl ze bescherming bieden tegen de elementen.

Rolluiken: Rolluiken bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook extra veiligheid en privacy. Ze zijn een veelzijdige keuze voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Uitvalschermen: Uitvalschermen zijn ideaal voor ramen die naar buiten openen. Ze creëren schaduw en voegen een vleugje elegantie toe aan uw huis.

Vrijstaande zonwering: Onze vrijstaande zonweringopties zijn perfect voor tuinen, patio’s of andere buitenruimtes waar geen muurmontage mogelijk is. Ze bieden flexibiliteit en stijl.

Markiezen: Markiezen voegen een vleugje klassieke elegantie toe aan uw huis. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren om perfect bij uw huis te passen.

Terrasschermen: Terrasschermen zijn ontworpen om uw buitenruimte af te schermen en te beschermen tegen de zon. Ze zijn ideaal voor terrassen en balkons.

Screens: Screens zijn moderne, strakke zonweringoplossingen voor ramen en deuren. Ze zijn gemakkelijk te bedienen en bieden uitstekende bescherming tegen de zon.

zonwering drachten

Elektronische zonwering Drachten

Elektrische zonwering wordt bediend door middel van een hand- of wandzender die de motor aanstuurt. Met een vaste schakelaar of met een afstandsbediening kunt u uw zonwering eenvoudig omhoog en naar beneden sturen. Als u vaak van huis bent, is de zon-wind automaat een ideale oplossing; een sensor meet het zonlicht en de windsnelheid, en bepaald of uw zonwering juist naar beneden of omhoog moet!

Modellen op maat

De zonwering die wij in verschillende modellen aanbieden wordt volledig op maat gemaakt voor uw woning en vervolgens afgeleverd in Drachten en gemonteerd door ons ervaren personeel. Onze verschillende modellen houden onder meer de meer traditionele markiezen in, maar ook de veel voorkomende terrasschermen, uitvalschermen, rolluiken en screens. Wij hebben ruime keuzemogelijkheden.

Waarom kiezen voor Booi Gevel & Huis in Drachten?

  • Deskundig Advies: Onze specialisten in Drachten staan klaar om u deskundig advies te geven en u te helpen de juiste zonweringoplossing voor uw behoeften te kiezen.
  • Hoogwaardige Materialen: We gebruiken alleen hoogwaardige materialen voor onze zonweringproducten, zodat u verzekerd bent van duurzaamheid en prestaties.
  • Maatwerk: Elk project is uniek. We bieden maatwerkoplossingen om ervoor te zorgen dat uw zonwering perfect past bij uw huis of bedrijf.
  • Energie-efficiëntie: Onze zonweringproducten dragen bij aan de energie-efficiëntie van uw gebouw door overmatige warmte te verminderen, wat kan leiden tot lagere energiekosten.
  • Afspraak of Offerte: U kunt eenvoudig een afspraak maken met een van onze specialisten in Drachten voor een consult of een offerte aanvragen via onze website.

Kies voor Booi Gevel & Huis in Drachten voor hoogwaardige zonwering oplossingen die uw comfort en bescherming verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw leefruimte kunnen transformeren met onze prachtige zonweringproducten.

Booi Gevel & Huis is specialist in zonwering Drachten

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier