Booi Gevel & Huis

Zonwering Drachten

Op een hete zomerse dag in Drachten, kan het lekker zijn om eventjes binnen te zitten met de zonwering dicht.

Zonwering bij u in de buurt

Op een hete zomerse dag in Drachten, kan het lekker zijn om eventjes buiten te vertoeven in de zon. Iedereen wil immers een lekker kleurtje krijgen. Echter is de hitte niet altijd prettig en wilt u ook wel eens even van de schaduw kunnen genieten. Zonwering helpt hierbij. Met de verschillende typen zonwering Drachten die u bij Gevel&Huis kunt kopen, kunt u buiten een plekje in de schaduw creëren alsmede dat u uw het binnenkamers lekker koel houdt.

Elektronische zonwering Drachten

Elektrische zonwering wordt bediend door middel van een hand- of wandzender die de motor aanstuurt. Met een vaste schakelaar of met een afstandsbediening kunt u uw zonwering eenvoudig omhoog en naar beneden sturen. Als u vaak van huis bent, is de zon-wind automaat een ideale oplossing; een sensor meet het zonlicht en de windsnelheid, en bepaald of uw zonwering juist naar beneden of omhoog moet!

zonwering drachten

Modellen op maat

De zonwering die wij in verschillende modellen aanbieden wordt volledig op maat gemaakt voor uw woning en vervolgens afgeleverd in Drachten en gemonteerd door ons ervaren personeel. Onze verschillende modellen houden onder meer de meer traditionele markiezen in, maar ook de veel voorkomende terrasschermen, uitvalschermen, rolluiken en screens. Wij hebben ruime keuzemogelijkheden.

Gevel & Huis is specialist in ….

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten
  • Zonwering Drachten

Contactformulier