Booi Gevel & Huis

Gealan kozijnen dealer

Gevel & Huis in Drachten is specialist in aluminium en kunststof kozijnen. Wij zijn onder andere Gealan kozijnen dealer. Dus bent u op zoek naar een goed advies over (Gealan) kozijnen? Neem contact op of kom langs in onze showroom.

Dealer van Gealan kozijnen

Laat u adviseren over Gealan kozijnen door onze specialisten. Ze kunnen uitgebreid vertellen over de voordelen van dit merk kozijnen. Zo zijn de kozijnen eenvoudig schoon te maken, zijn ze in verschillende kleuren en structuren beschikbaar en hebben ze een goed isolerende werking.

Naast kozijnen hebben we ook Gealan ramen en deuren in ons assortiment.

Wind- en waterdichtheid

De kozijnen van Gealan zijn top op het gebied van thermische isolatie en wind- en waterdichtheid. Dit komt door het 3-dichting-systeem en door de innovatieve flexibele midden dichting. Deze dragen bij aan het verminderen van de koude stromingen. Zo is het systeem S 9000 NL geschikt voor het hoogste niveau van hefschuifdeuren, kozijnen en deuren.

Daarnaast zorgt de verhoogde sponning voor een betere isolatie tussen het profiel en het glas. Een bijkomend voordeel van deze verhoogde sponning is dat het bijdraagt aan een betere beveiliging tegen inbraak van het kozijnsysteem.

Gealan kozijnen dealer

Bezoek onze showroom

Wilt u graag meer informatie of de systemen in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom. Wij staan klaar voor al uw vragen over Gealan kozijnen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte.

Gevel & Huis is Gealan kozijnen dealer

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier