Booi Gevel & Huis

Kozijnen Roden

Bent u op zoek naar kozijnen voor uw huis in Roden? Dan bent u bij Gevel&Huis aan het goede adres.

Kozijnen Roden

Bent voor uw huis in Roden op zoek naar kozijnen? Kies dan voor kunststof of aluminium kozijnen. Aluminium hebben optimale thermische kwaliteiten en zijn daardoor in de bouwwereld een top product. Deze kozijnen passen bij elk soort woning. Bijvoorbeeld bij de hedendaagse architectuur, een rustieke of een klassieke woning.

Gevel & Huis vervaardigd de juiste profiel systemen om gegarandeerd top kwaliteit te kunnen leveren. Deze systemen staan garant voor constante kwaliteit, continue ontwikkeling en optimale prijs-kwaliteit verhouding.

Eigenschappen Aluminium Kozijnen Roden

De profielen van de aluminium kozijnen zijn thermisch geïsoleerd door middel van een koude brug onderbreking. Bij de oppervlaktebehandeling van de kozijnen kan worden gekozen voor anodiseren of moffelen (poedercoating). Wat betreft de fabricagemethode is de toegepaste aluminium legering ALMgSi 0,5 F 22 en EN AW 6060 T66 in anodiseer kwaliteit. Door middel van extrusie worden de profielen geproduceerd. De gebruikte hoekverbindingen zijn geperst of genageld. Ten slotte zijn de aluminium kozijnen Friesland voorzien van een VMRG keurmerk.

Kozijnen Roden

Kom langs bij ons in de showroom

Wilt u graag meer informatie over de aluminium kozijnen of kunststof kozijnen? Bezoek dan onze showroom vlakbij Roden en wij helpen u verder bij het maken van een keuze. Bekijk ook de kwaliteit van het glas, hang en sluitwerk. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen voor vragen of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in kunststof kozijnen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Kozijnen leverbaar in talloze UV-bestendige renolite structuurfolie of acrylaat
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier