Booi Gevel & Huis

Dakgoten Drachten

Is uw huis in Drachten toe aan nieuwe dakgoten? Dan bent u bij Gevel & Huis aan het goede adres. De dakgoten van Gevel & Huis zijn onderhoudsarm en er zijn nog vele andere voordelen. Lees hier meer.

Dakgoten Drachten voordelen

Het nemen van dakgoten van Gevel & Huis kent vele voordelen. Ten eerste zijn onze dakgoten onderhoudsarm, dit houdt in dat u uw dakgoten alleen nog maar hoeft schoon te maken en niet meer hoeft te verven. Ook zijn onze dakgoten oersterk en zeker lekvrij.

Uitstraling dakgoten Drachten

Onze dakgoten kunnen worden geleverd in elke door u gewenste RAL-kleur. Hierdoor kunt u elke mooie uitstraling creëren die u wilt. De dakgoten hebben een strakke of authentieke uitstraling. Dit is gelijkwaardig aan traditionele zinken goten die met hout betimmerd zijn.

Daarnaast zijn de vormen die u kunt kiezen ook erg divers. U kunt kiezen voor modern tot klassiek. Ten slotte maakt u uw dakgoot compleet met een afwerking van smeltplanken, mooie gootklossen en windveren.

Dakgoten Drachten

Bezoek onze showroom

Wilt u graag meer informatie over de dakgoten voor uw huis in Drachten? Kom dan langs in onze showroom en bekijk onze grote collectie dakgoten in de showroom.  Hier kunt u ook kijken naar de kwaliteit en de mogelijkheden. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Daarnaast kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen.

Gevel & Huis is specialist in dakgoten en windveren

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier