Booi Gevel & Huis

Kunststof kozijnen Roden

Wilt u uw woning in Roden voorzien van kunststof kozijnen? Dan kunt u dit het beste laten doen door Gevel & Huis, de specialist op dit gebied.

Kunststof kozijnen bij u in de buurt

Wilt u uw woning in Roden voorzien van kunststof kozijnen? Dan kunt u dit het beste laten doen door Gevel & Huis, de specialist op dit gebied. Wij hebben jarenlange ervaring in deze branche, en herkennen daardoor kwaliteit. Het product wat wij u aanbieden is dan ook altijd van de juiste kwaliteit en wordt dan ook bij u geleverd of gemonteerd. Volledig op maat!

De voordelen van kunststof kozijnen

De keuze om kunststof kozijnen in uw woning in Roden te plaatsen is heel verstandig. Deze kozijnen brengen namelijk talloze voordelen met zich mee. Zo hebben kunststof kozijnen geen onderhoud nodig en heeft u er dus weinig om kijken naar. Daarnaast zijn ze gemaakt van duurzame materialen en gaan dus een leven lang mee. Al onze kunststof kozijnen geven meer wooncomfort, lagere stookkosten en zijn voorzien van alle keurmerken.

kunststof kozijnen Roden

Hang & sluitwerk:

Als een inbreker niet binnen 2 minuten uw woning kan binnendringen, is de kans groot dat hij het opgeeft.

Hoekoverbrengingen met paddenstoel nok-vergrendeling en geprofileerde sluitstukken behoren daarom standaard tot onze uitrusting van ons beslag krukken, sloten en scharnieren zijn gemonteerd opeen metalen versteviging en zorgen voor een effectieve inbraakwering.

Het draai-kiepbeslag (optie meer standen kiep) is geschikt voor ramen tot weerstandsklasse 3.  Accessoires zoals bijvoorbeeld beluchtings scharen, vastzet scharen en draaibegrenzing zijn eventueel later ook nog aan te brengen.

Contact

Wilt u mooie en kwaliteit kunststof kozijnen voor uw woning in Roden? Schakel dan Gevel & Huis in. U kunt meer informatie verkrijgen door contact met ons op te nemen. Gebruik de contactinformatie rechts om contact op te nemen of vul het contactformulier in.

Gevel & Huis is specialist in ….

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier