Booi Gevel & Huis

Uitvalschermen

De uitvalschermen zijn ideale zonweringen voor ramen en balkon nissen. Door het schuine doek blijft het zicht naar buiten behouden en kan de lucht, bij een open raam, toch goed circuleren.

Uitvalschermen

De uitvalschermen zijn ideale zonweringen voor ramen en balkon nissen. Door het schuine doek blijft het zicht naar buiten behouden en kan de lucht, bij een open raam, toch goed circuleren. De uitvalhoek van 0° tot 170° kan vrij gekozen worden. De optimale combinatie van zonwering en daglicht is hierdoor gegarandeerd.

Door gebruik te maken van windvaste armen is dit scherm tegen redelijke windinvloeden bestand. Door de tegendruk van de veren wordt voorkomen dat het scherm opwaait.

Door een sluitende voorlijst wordt het doek beter beschermd tegen water en vuil dan bij type Extra. Ook dit scherm is door haar uitstraling niet dominerend boven een raam.

Ook zijn er uitvalschermen die gemonteerd  worden op staanders. De staanders worden onder het balkon van de bovenburen en uw vloer geplaatst. De staanders hoeven verder niet vastgezet te worden, dus bij een eventuele verhuizing is het scherm makkelijk te demonteren en mee te nemen.

Bezoek onze showroom om de kwaliteit, scheur- en weerbestendige doeksoorten,  en diverse besturingssystemen te bekijken.

Gevel & Huis is specialist in zonwering

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier