Gevel&Huis

Markiezen

Dé mooiste vorm van zonwering van vandaag de dag is de markies. De meest optimale zonwering gekoppeld aan een nostalgische uitstraling.

Markiezen

Dé mooiste vorm van zonwering van vandaag de dag is de markies. De meest optimale zonwering gekoppeld aan een nostalgische uitstraling. Van welke kant de zon ook komt een markies biedt altijd optimale bescherming. Naast het weren van de zon heeft de markies nog een functie; door de nostalgische uitstraling en de fraaie uitvoering van de kap is de markies ook een verfraaiing voor de gevel. Dit geldt niet alleen voor een klassiek pand, ook op een modernere bouwstijl kan de markies voor een verrassend effect zorgen.

Voor ondernemers is het mogelijk de juiste uitstraling voor zijn zaak te verkrijgen door middel van Belettering & Logo’s die kunnen worden aangebracht. Een uitzonderlijk chique manier om de entree van uw bedrijf op te laten vallen.

Bezoek onze showroom om de kwaliteit, scheur- en weerbestendige doeksoorten,  en diverse besturingssystemen te bekijken.

Gevel & Huis is specialist in zonwering

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier