Booi Gevel & Huis

Isoleren gevelbekleding

Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. Ook wilt u dat de gevelbekleding meehelpt aan de isolatie van uw huis. Bij Gevel & Huis bent u hiervoor aan het juiste adres!

Gevelbekleding isoleren

Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende modellen isolerende gevelbekleding. Met de kunststof gevelbekleding van Keralit kunt u uw gevel voorzien van een prachtige uitstraling. De diverse modellen en de tientallen kleuren zorgen ervoor dat Keralit altijd bij uw woning past en dat u er geen omkijken meer naar heeft! Dit is wat u nodig hebt voor isoleren gevelbekleding. Uw huis zal in de zomer heerlijk koud blijven en in de winter zult u juist niks meer van die enorme kou buiten door deze gevelbekleding!

Duurzame bekleding

Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs niet gevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Keralit wordt geleverd in een uitgebreid kleurenpallet en is het onderhoudsarm. Deze eigenschappen maken Keralit gevelbekleding uitermate geschikt voor toepassing bij gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw. Het zorgt voor de juiste isolatie van uw huis!

isoleren gevelbekleding

Bent u nieuwsgierig geworden naar isoleren gevelbekleding? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Gevel&Huis. Onze vakmensen hebben altijd een antwoord op uw vraag een kunnen u helpen bij de keuze voor gevelbekleding.

Keralit gevelbekleding | Binnen en buiten in sfeer bij Gevel & Huis (gevelenhuis.nl)

Gevel & Huis is specialist in ….

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier