Booi Gevel & Huis

Isoleren Groningen

Wil je je huis in Groningen isoleren? Dan ben je bij Gevel & Huis aan het juiste adres. Wij geven een professioneel advies om uw huis goed te isoleren.

Huis isoleren in Groningen

Isoleren Groningen | Dat het van belang is om je huis goed te isoleren zijn we inmiddels achter. Goede isolatie zorgt in de winter voor een heerlijk warm huis en in de zomer voor een lekker koel huis waar je heerlijk kunt zitten. Er zijn tegenwoordig een hoop manieren om je huis te isoleren. Bijvoorbeeld door middel van dubbele beglazing. Je huis isoleren met dubbel glas bespaart veel op je energierekening. Vooral met HR++ en HR+++ kan de besparing hoog oplopen. Standaard dubbel glas is € 15 per m2 goedkoper dan HR++. Maar HR++ isoleert veel beter, waardoor je met HR++ tot wel € 400 per jaar kunt besparen. Het prijsverschil tussen standaard en HR++ glas verdien je al binnen 2,5 jaar terug. Als je de hogere dubbel glas prijs vergelijkt met de extra besparing van dubbel glas HR++, dan is het een goede investering voor warmte besparen.

Isoleren Groningen

Gevelbekleding

Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende modellen. Met de kunststof gevelbekleding van Keralit kunt u uw gevel voorzien van een prachtige uitstraling. De diverse modellen en de tientallen kleuren zorgen ervoor dat Keralit altijd bij uw woning past en dat u er geen omkijken meer naar heeft! Dit is wat u nodig hebt voor isoleren gevelbekleding. Uw huis zal in de zomer heerlijk koud blijven en in de winter zult u juist niks meer van die enorme kou buiten door deze gevelbekleding!

Gevel & Huis in Drachten | Kunstof kozijnen, gevelbekleding en meer! (gevelenhuis.nl)

Gevel & Huis is specialist in ….

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier