Booi Gevel & Huis

Terrasscherm Drenthe

Terrasscherm Drenthe | Het terras behoort tot de meest geliefde plaatsen, waar een groot gedeelte van de vrije tijd en van het samenzijn plaatsvindt. Bij ons vindt u een terrasscherm die u terras nog mooier maken.

Mooie zonwering

U hebt een mooi terras in Drenthe en u bent op zoek naar de juiste en fraaie zonwering voor op uw terras.

Daarom kiest u op u terras in het mooie Drenthe voor één van onze ideale terrasschermen met fraaie vormgeving gecombineerd met optimale leefruimte. Door de vrij dragende constructie van de armen zijn er geen hinderlijke steunen aanwezig, waardoor een vrije doorloop onder het scherm ontstaat. De doorloophoogte kan desgewenst versteld worden, zodat het scherm volledig aan uw wensen voldoet.

Terrasscherm naar uw wens in Drenthe

Al onze zonwering systemen worden individueel samengesteld en met de beste materialen vervaardigd. Onze systemen kunnen optimaal worden afgesteld op uw behoeften. Geniet vele jaren van een ongestoord gevoel bij u op het terras. Kom langs bij Gevel & Huis om uw keuze te maken uit ons brede assortiment voor een mooi terrasscherm Drenthe.

Terrasscherm Drenthe

Kom langs in de showroom

Bent u benieuwd geworden wat wij u kunnen bieden op het gebied van terrasschermen? Kom dan eens langs in onze showroom vlakbij Drenthe. Hier kunt u de kwaliteit, scheur- en weersbestendige doeksoorten, en diverse besturingssystemen komen bekijken. Onze experts kijken samen met u naar de mogelijkheden om voor u de juiste keuze terrasscherm te maken. Of neem eens vrijblijvend contact met ons op.

Gevel & Huis is specialist in terrasschermen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier