Booi Gevel & Huis

Offerte stalen deuren

Bent u op zoek naar een offerte voor stalen deuren? Neem dan contact op met Booi Gevel & Huis en laat u adviseren over de verschillende mogelijkheden voor stalen deuren. Onze specialisten helpen u graag met al uw vragen en het maken van een offerte op maat.

Vrijblijvende offerte stalen deuren

Bij Booi Gevel & Huis hebben we een ruim assortiment aan stalen deuren. Zo hebben wij verschillende typen zoals voordeuren of mooie grote openslaande tuindeuren. Naast stalen deuren heeft u ook de keuze uit andere materiaalsoorten zoals kunststof, aluminium en hout.

Een deur moet passen bij uw woning

De deuren van een woning zijn erg belangrijk en ook gezichtsbepalend. Met bijvoorbeeld een unieke voordeur krijg elk huis in de straat zijn eigen gezicht. Denk dus goed na wat past bij de uitstraling van uw woning. Denk hierbij aan het materiaal, de kleur en de vormgeving.

We bieden een groot aantal modellen en uitvoeringen. Van modern tot klassiek, van retro tot landelijk. Stalen deuren passen bijvoorbeeld goed bij een modern en/of industrieel interieur. Onze specialisten helpen u graag met de keuze voor het type deur in uw interieur.

Offerte stalen deuren

Offerte stalen deuren aanvragen

Neem direct contact met ons op voor een offerte op maat. Onze specialisten adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en prijsklassen. Vul het contactformulier in, stuur ons een e-mail of bel ons. Dan gaan wij voor u aan de slag voor de mooiste stalen deuren.

Gevel & Huis is specialist in stalen deuren

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier