Booi Gevel & Huis

Gealan kunststof kozijnen

Bent u op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen? Kies dan voor Gealan kunststof kozijnen en kies voor modern wonen en de beste techniek.

Eigenschappen Gealan kunststof kozijnen

De kunststof kozijnen van Gealan zijn van uitstekende kwaliteit. Deze kozijnen zijn speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt en voldoen aan alle visuele criteria. Doordat ze in Nederland worden geproduceerd, hoeven ze niet ver te worden vervoerd en blijft de kwaliteit bewaard. Het kozijn met een 3-dichting-systeem door het hele kozijn is voorzien van het KOMO-keurmerk. Dit betekent dat de kozijnen voldoen aan de eisen van de overheid en de marktpartijen. Ook gaan producten met dit keurmerk langer mee en hebben ze minder onderhoud nodig.

Duurzaamheid en milieu

Gealan hecht veel waarde aan duurzaamheid en milieu. De grondstoffen die worden gebruikt bij productie kunnen volledig worden hergebruikt zonder hun waarde te verliezen. Daarnaast worden de beste waarden en prestaties op het gebied van thermische isolatie en wind- en waterdichtheid behaald met Gealan kunststof kozijnen. Dit komt door de innovatieve en flexibele middendichting en het 3-dichting-systeem. Deze zorgen voor het verminderen van koude stromingen.

Daarnaast zorgt de verhoogde sponning voor een betere isolatie tussen het profiel en het glas. Een bijkomend voordeel van deze verhoogde sponning is dat het bijdraagt aan een betere inbraak beveiliging van het kozijnsysteem.

Gealan kunststof kozijnen

Kom langs in onze showroom

Wilt u graag meer informatie of de systemen in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom. Wij staan klaar voor al uw vragen over Gealan kozijnen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in kunststof kozijnen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier