Booi Gevel & Huis

Gevelbekleding kunststof

Bent u op zoek naar de juiste gevelbekleding kunststof? Dan is Keralit de juiste keuze voor u. Met deze gevelbekleding voorziet u uw huis van een geweldige uitstraling. Ook zitten er vele voordelen aan kunststof gevelbekleding. Eén van de voordelen is dat het onderhoudsarm is. Kijk hier voor meer informatie.

De juiste gevelbekleding kunststof

De juiste gevelbekleding is natuurlijk erg belangrijk. Voor bijvoorbeeld de waarde van uw huis. Daarbij zijn er een aantal punten waar het aan moet voldoen. De bekleding moet lang meegaan en milieuvriendelijk materiaal is ook belangrijk. Daarbij wilt u het liefst nooit meer schilderen en ook zo weinig mogelijk onderhoud.

Verschillende modellen gevelbekleding

Bij Gevel&huis heeft u keuze uit tientallen kleuren en verschillende modellen. Deze mogelijkheden zorgen ervoor dat de gevelbekleding bij uw woning past. Daarnaast heeft u er geen omkijken meer naar, omdat het onderhoudsarm is.

gevelbekleding kunststof

Duurzame gevelbekleding van kunststof

Als u kiest voor Keralit dan kiest u voor een milieuvriendelijke en duurzame gevelbekleding. Het wordt namelijk gemaakt van gerecyclede kunststoffen. Het trekt niet krom onder invloed van vocht of warmte en het wordt niet aangetast door bacteriën, schimmels en andere rottingsprocessen. De gevelbekleding wordt geleverd me een divers kleurenpallet en u heeft er verder weinig onderhoud aan. Bovenstaande maakt de gevelbekleding zeer geschikt bij nieuwbouwprojecten in de recreatie-, utiliteits- en woningbouw en gevelrenovatie.

Kom langs in de showroom

Bent u geïnteresseerd in de gevelbekleding en wilt u graag meer informatie? Kom dan langs in onze showroom. Hier helpen wij u graag verder. U mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor informatie of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in kunststof gevelbekleding

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier