Booi Gevel & Huis

Veranda Groningen

Wilt u vaker buiten zitten bij uw huis in Groningen? Dan is een veranda Groningen echt iets voor u. Geniet op uw veranda van het lekker weer tijdens de lente of de nazomer. Lees hier meer.

Voordelen van uw veranda Groningen

Kiest u voor een veranda dan geeft dat vele voordelen. Ten eerste zit u onder de veranda bij uw huis is Groningen altijd beschut en kunt u daardoor ’s avonds langer blijven zitten. Geniet bijna het hele jaar van het buitenleven en uw tuin. Ten tweede zorgt de veranda ervoor dat uw huis en tuin één worden. Ten slotte is het een duurzame investering in uw huis en tuin.

Veranda geschikt voor iedere situatie

In uw veranda ziet u geen bevestigingsmaterialen. Deze zijn volledig weggewerkt in de constructie. De bevestigingsmethode biedt een variabele montage tussen de 7 en 20 graden. Waardoor het geschikt is voor iedere situatie.

Nog een voordeel is de mogelijkheid om constructies met zeer grote afmetingen te maken terwijl de profielen toch slank blijven en de lichtinval maximaal. Precies om deze reden verkiezen de architecten aluminium voor hun concepten met glasconstructies: een aangename architectuur van licht en ruimte wordt immers mogelijk gemaakt.

Veranda

Kom langs in onze showroom

Wilt u graag meer informatie over de veranda Groningen of een kijkje nemen? Bezoek dan onze showroom om deze exclusieve veranda`s systemen te bekijken. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Of neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in veranda’s in Groningen en omgeving

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier