Booi Gevel & Huis

Rolluiken Leeuwarden

Rolluiken Leeuwarden | Bij Booi Gevel & Huis werken wij met verschillende leveranciers. Door het ruime aanbod van de verschillende leveranciers kunt u de perfecte zonwering voor uw woning uitkiezen. Onze adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Rolluiken specialist bij Leeuwarden

Wanneer u op zoek bent naar rolluiken, dan wilt u waarschijnlijk de verschillende producten vergelijken. Dat kan zijn op prijs, kwaliteit, garantie, materiaalsoort of wellicht kleur. Bij Booi Gevel & Huis in Drachten werken wij met diverse leveranciers, zodat wij iedereen van het juiste advies kunnen voorzien. Zo hebben wij voor iedere woning in Leeuwarden en omgeving de juiste rolluiken.

rolluiken Leeuwarden

Soorten zonwering

Bij Gevel & Huis hebben we naast rolluiken veel andere soorten zonwering in ons assortiment. Bekijk hieronder de verschillende oplossingen tegen de zon in uw huis en/of tuin:

Bedien uw rolluiken in Leeuwarden via uw smartphone

Een nieuwe trend in de wereld van zonwering is de bediening via uw smartphone of tablet. Dit kan o.a. met de Somfy app. Hier kunt u niet alleen de zonwering mee bedienen, maar bijvoorbeeld ook de garagedeur, verlichting of het dakvenster. Als u een opdracht heeft gegeven dan krijgt u een melding terug of het goed is uitgevoerd.

Vrijblijvende offerte voor rolluiken in Leeuwarden

Wilt u graag de mogelijkheden bekijken of meer informatie? Wij adviseren u graag over onze verschillende rolluiken. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of een vrijblijvende offerte.

Gevel & Huis is specialist in rolluiken

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier