Booi Gevel & Huis

Zonwering Oosterwolde

Bent u op zoek naar zonwering in Oosterwolde? Vraag dan de specialisten van Booi Gevel & Huis voor een advies op maat. Wij hebben een ruime keuze in soorten zonwering. Vraag direct een offerte aan.

Zonwering Oosterwolde

Vindt u het ook zo lekker om op een mooie, zomerse dag in uw tuin in Oosterwolde te vertoeven? Vaak is dat heerlijk genieten, maar soms kan de zon wel eens vervelend zijn en wilt u de schaduw opzoeken. U kunt er dan voor kiezen om zonwering te laten plaatsen. Hierdoor kunt u heerlijk in de schaduw zitten of uw huis lekker koel houden. Booi Gevel & Huis helpt u hier graag bij.

Soorten zonwering in Oosterwolde

Bij Gevel & Huis hebben we veel soorten zonwering in ons assortiment. Bekijk hieronder de verschillende oplossingen tegen de zon in uw huis en/of tuin:

Bedien uw zonwering via uw smartphone

Een nieuwe trend in de zonwering wereld is de bediening via uw smartphone of tablet. Dit kan o.a. met de Somfy app. Hier kunt u niet alleen de zonwering mee bedienen, maar bijvoorbeeld ook de garagedeur, verlichting of het dakvenster. Als u een opdracht heeft gegeven dan krijgt u een melding terug of het goed is uitgevoerd.

zonwering Oosterwolde buiten

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Nieuwsgierig geworden naar de zonwering opties voor uw woning? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op! Onze vakmensen helpen u graag met het uitzoeken van de juiste zonwering en maken een vrijblijvende offerte op maat.

Booi Gevel & Huis is specialist in zonwering

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier