Booi Gevel & Huis

Kozijnen Groningen

Als u uw woning in Groningen wilt voorzien van nieuwe kozijnen, dan moet u bij specialist Gevel&Huis zijn. Gevel&Huis biedt een ruim assortiment aan kozijnen.

Kozijnen bij u in de buurt

Als u uw woning in Groningen wilt voorzien van nieuwe kozijnen, dan kunt u dit het beste afnemen bij de specialist Gevel&Huis. Met onze jarenlange ervaring in de branche zijn wij in staat om top kwaliteit kozijnen bij u te komen leveren en monteren, volledig op maat!

Ruim assortiment kozijnen

Bij Gevel&Huis kunt u kiezen uit een ruim assortiment kozijnen Groningen. Zo kunt u onder andere kiezen voor houten kozijnen. Deze geven uw huis een traditionele robuuste uitstraling. Hout is een natuurlijk product, daardoor geeft het uw huis een ontzettend warme uitstraling.

Houten kozijnen

Ook kunt u kiezen voor aluminium kozijnen. Aluminium past bij de hedendaagse architectuur en is ook ideaal voor een klassieke of rustieke woning.

Aluminium kozijnen

Ten slotte kunt u kiezen voor kunststof kozijnen. De kunststof kozijnen systemen hebben geen drie-, maar een vijf-kamer-systeem. Daardoor isoleren zij uw woning daarom veel beter.

Kunststof kozijnen

Montage/Afwerking kozijnen Groningen:

Bij renovatie en nieuwbouw is binnenafwerking van kozijnen vaak een onderschat detail. Traditionele aftimmeringen zijn arbeidsintensief en moeten daarna nog geschilderd worden.

Progé vensterbanken zijn precies afgestemd op Progé kozijnafwerking. Onze vensterbanken zijn zeer eenvoudig te plaatsen in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

De kern van onze stelkozijnen bestaat uit 15 mm multiplex wbp verlijmd, afkomstig uit duurzaam beheerd bos. (optie kunststof stelkozijnen)

Bezoek onze showroom om de kwaliteit, glas en hang en sluitwerk te bekijken van onze kozijnen Groningen.

Contact

Wilt u mooie en kwaliteit kozijnen voor uw woning in Groningen? Schakel dan Gevel&Huis in. U kunt meer informatie verkrijgen door contact met ons op te nemen. Gebruik de contactinformatie rechts om contact op te nemen of vul het contactformulier in.

Gevel & Huis is specialist in kozijnen Groningen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier