Booi Gevel & Huis

Rolluiken

Met de vele mogelijkheden van rolluiken afgeschuind of halfrond vindt u ongetwijfeld een geschikt product voor uw huis en levensstijl.

Rolluiken

Met de vele mogelijkheden van rolluiken afgeschuind of halfrond vindt u ongetwijfeld een geschikt product voor uw huis en levensstijl. U hebt de keuze tussen opbouwrolluiken, inbouwrolluiken en voorzetrolluiken. Ga bijvoorbeeld voor de dubbelwandig, met expansieschuim geïsoleerde, kwaliteitslamellen.

De rolluiken bieden een behoorlijke besparing op uw verwarmingskosten.
Bescherming tegen inbrekers, gluurders, straatlawaai, warmte en hinderlijk licht. Kortom, rolluiken verhogen uw leef comfort, zowel in de zomer als in de winter. Kom tot rust in je huis, en creëer er je persoonlijke aangename sfeer.

Rolluiken op het raam plaatsen

Daar de plaatsing van het rolluik op het raam vooraf in het atelier gebeurt, wordt beschadiging door montage op de werf uitgesloten. Raam en rolluik worden in één geheel geplaatst zodat de vakman veel tijd bespaart bij de plaatsing. Bovendien zijn ze binnenshuis zeer makkelijk af te werken.

Bedien uw rolluiken via uw smartphone

Een nieuwe trend in de wereld van zonwering is de bediening via uw smartphone of tablet. Dit kan o.a. met de Somfy app. Hier kunt u niet alleen de rolluiken mee bedienen, maar bijvoorbeeld ook de garagedeur, verlichting of het dakvenster. Als u een opdracht heeft gegeven dan krijgt u een melding terug of het goed is uitgevoerd.

Verschillende leveranciers

Bij Booi Gevel & Huis werken wij met verschillende leveranciers. Door het ruime aanbod van de verschillende leveranciers kunt u de perfecte zonwering voor uw woning uitkiezen. Onze adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte voor rolluiken?

Wilt u graag de mogelijkheden bekijken of meer informatie? Wij adviseren u graag over onze verschillende rolluiken. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of een vrijblijvende offerte op maat. Of maak een afspraak en bezoek onze showroom om de mogelijk RAL kleuren, en diverse besturingssystemen te bekijken.

Gevel & Huis is specialist in rolluiken

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier