Booi Gevel & Huis

Aluminium kozijnen Drenthe

Bent u op zoek naar aluminium kozijnen voor uw huis in Drenthe? Dan bent u bij Gevel & Huis aan het goede adres. Lees meer over aluminium kozijnen. 

Aluminium Kozijnen Drenthe

Bent voor uw huis in Drenthe op zoek naar kozijnen om uw huis mooier te maken en goed te beschermen? Kies dan nu voor onze aluminium kozijnen, deze hebben optimale thermische kwaliteiten en zijn daardoor in de bouwwereld een top product. Deze kozijnen passen bij elk soort woning. Bijvoorbeeld bij de hedendaagse architectuur, een rustieke of een klassieke woning.

Gevel & Huis vervaardigd de juiste profiel systemen om gegarandeerd top kwaliteit te kunnen leveren. Deze systemen staan garant voor constante kwaliteit, continue ontwikkeling en optimale prijs-kwaliteit verhouding.

Aluminium Kozijnen Drenthe

Eigenschappen aluminium kozijnen

De profielen onze aluminium kozijnen Drenthe zijn thermisch geïsoleerd door middel van een koude brug onderbreking. Bij de oppervlaktebehandeling van de kozijnen kan worden gekozen voor anodiseren of moffelen (poedercoating). Wat betreft de fabricagemethode is de toegepaste aluminium legering ALMgSi 0,5 F 22 en EN AW 6060 T66 in anodiseer kwaliteit. Door middel van extrusie worden de profielen geproduceerd. De gebruikte hoekverbindingen zijn geperst of genageld. Ten slotte zijn de aluminium kozijnen ook nog  voorzien van een VMRG keurmerk.

Kom nu langs in onze showroom

Wilt u graag meer informatie over de aluminium kozijnen in Drenthe? Bezoek dan nu onze showroom en wij helpen u verder bij het maken van een keuze. Bekijk onder andere ook de kwaliteit van het glas, hang en sluitwerk. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen voor vragen of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in kozijnen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier