Booi Gevel & Huis

Driedubbele beglazing

Driedubbele beglazing, ook wel HR +++ glas genoemd, bestaat uit meerdere glasplaten die op een bepaalde afstand van elkaar luchtdicht met elkaar zijn verbonden, zodat een isolerende ruimte tussen de glasplaten of spouw ontstaat. Deze beglazing wordt toegepast in kozijnen, ramen en deuren van gebouwen voor een betere warmte-isolatie en geluidsisolatie.

Triple glas (Hr+++ Glas)

HR+++ glas (ook wel hoogrendementsglas) triple glas is een soort type dubbel glas die extra goed isoleert dankzij een reflecterende metaalcoating en isolerende gasvulling tussen de glasbladen. Hoe hoger het aantal plussen in de naam van het glas hoe hoger de isolatiewaarde van het glas is. In combinatie met één van onze isolerende kozijnen heeft u een optimaal geïsoleerd huis!

Voordelen driedubbele beglazing

Je huis isoleren door middel van triple glas is een slimme investering die zich zeker terugbetaald in onder andere wooncomfort, lagere vaste lasten en een duurzame wereld. De prijs van het glas is o.a. afhankelijk van de benodigde grootte, dikte, en samenstelling van de glasplaten. Wij bekijken uw aanvraag zorgvuldig zodat uw hoog rendement glas aan de normen en eisen voldoet. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld altijd voor dat het HR+++ glas de juiste dikte en samenstelling heeft t.o.v. de oppervlakte, windbelasting en veiligheidsvoorschriften.

Driedubbele beglazing

Interesse in deze duurzame oplossing?

Nieuwsgierig geworden naar driedubbele beglazing? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op! Onze vakmensen helpen u graag verder met u vraag. Of klik hieronder als u eens een kijkje wilt nemen naar onze goed geïsoleerde kozijnen:

 

Kozijnen | Bekijk het ruime assortiment in de showroom van Gevel & Huis (gevelenhuis.nl)

Gevel & Huis is specialist in driedubbele beglazing

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier