Booi Gevel & Huis

Rolluiken leveranciers

Bij Booi Gevel & Huis werken wij met verschillende rolluiken leveranciers. Door het ruime aanbod van de verschillende leveranciers kunt u de perfecte zonwering voor uw woning uitkiezen. Onze adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Verzameling van rolluiken leveranciers

Wanneer u op zoek bent naar verschillende rolluiken leveranciers, dan wilt u waarschijnlijk de verschillende producten vergelijken. Dat kan zijn op prijs, kwaliteit, garantie, materiaalsoort of wellicht kleur. Bij Booi Gevel & Huis werken wij met veel diverse leveranciers, zodat wij iedereen van het juiste advies kunnen voorzien. Zo hebben wij voor iedere woning de juiste rolluiken.

rolluiken leveranciers

Andere soorten zonwering

Naast rolluiken hebben we veel andere soorten zonwering in ons assortiment. Bekijk hieronder de verschillende oplossingen tegen de zon in uw huis en/of tuin:

Bediening uw rolluiken via uw smartphone

Een nieuwe trend in de zonwering wereld is de bediening via uw smartphone of tablet. Dit kan met de Somfy app. Hier kunt u niet alleen de rolluiken mee bedienen, maar bijvoorbeeld ook de garagedeur, verlichting of het dakvenster. Als u een opdracht heeft gegeven dan krijgt u een melding terug of het goed is uitgevoerd.

Vraag een vrijblijvende offerte aan van meerdere rolluiken leveranciers

Wilt u graag de mogelijkheden bekijken of meer informatie? Kom dan langs in onze showroom, de koffie staat klaar. We adviseren u graag over onze verschillende rolluiken leveranciers. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor eventuele vragen of een vrijblijvende offerte.

Gevel & Huis is specialist in rolluiken

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier