Booi Gevel & Huis

Offerte overkapping

Bent u op zoek naar een offerte voor een overkapping? Neem dan contact op met Booi Gevel & Huis en laat u adviseren over de verschillende mogelijkheden voor een overkapping. Onze specialisten helpen u graag met al uw vragen en het maken van een offerte op maat.

Vrijblijvende offerte overkapping

U kunt bij Booi Gevel & Huis een vrijblijvende offerte aanvragen voor een overkapping op maat. U maakt de keuze uit één van onze modellen, waarna wij deze volledig op maat kunnen maken voor uw terras. Wij komen deze bij u afleveren en monteren, zodat u binnen een mum van tijd heerlijk overdekt kunt genieten van uw tuin.

Eén van de bekendste voordelen van een overkapping is dat u altijd lekker in uw tuin kunt zitten. Zo kunt u het hele jaar door van uw tuin genieten. Daarnaast is het een duurzame investering in uw huis, omdat het extra isoleert. En zorgt het ervoor dat het jullie huis en tuin één geheel worden. Geniet van de buitenlucht onder uw (terras)overkapping.

offerte overkapping

Soorten overkappingen

Wij bieden meerdere soorten overkappingen aan. Zo heb je vaste en uitschuifbare overkappingen. Maar u kunt ook denken aan een vaste veranda of tuinkamer.

Offerte overkapping aanvragen

Neem direct contact met ons op voor een offerte op maat. Onze specialisten adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en prijsklassen. Vul het contactformulier in, stuur ons een e-mail of bel ons. Dan gaan wij voor u aan de slag.

Gevel & Huis is specialist in overkappingen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier