Booi Gevel & Huis

Deuren Drenthe

Een steeds belangrijker onderdeel van het interieur van uw huis in Drenthe zijn de deuren. De binnendeuren worden steeds meer gezien als meubelstuk. Met de deuren van Gevel & Huis geeft u uw huis een unieke uitstraling. Lees hier meer.

Soorten deuren Drenthe

Ook uw huis in Drenthe kenmerkt zich door z’n sfeer. Met een unieke voordeur krijgt uw huis een eigen gezicht, ook al lijken alle huizen in de straat als twee druppels water op elkaar. voor uw woning zijn deuren dus een belangrijke sfeermaker. U kunt bij Gevel & Huis kiezen voor verschillende soorten deuren, zoals binnendeuren, voordeuren en tuindeuren. Daarnaast zijn er verschillende soorten materialen, zoals kunststof, hout en aluminium. Ook bieden wij een groot aantal modellen en uitvoeringen. Van klassiek tot modern, van retro tot landelijk.

Weekamp Deuren

Weekamp Deuren is de bekendste deurenleverancier in Nederland. Dit is gebleken uit een onderzoek van Bouwkennis Score Card naambekendheid & Imago Ruwbouw. Het gaat hierbij om het merk dat als eerste spontaan genoemd wordt (top of mind awareness). Weekamp Deuren biedt een groot aanbod van luxe deuren die voldoen aan de huidige regelgeving. De deuren worden gemaakt volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen® en zijn dus veilig. Daarom kiest Gevel & Huis voor Weekamp.

Deuren Drenthe

Bezoek onze showroom deuren Drenthe

Wilt u nieuwe deuren en bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die Gevel & Huis biedt? Bezoek dan onze showroom en bekijk het aanbod deuren die Gevel & Huis in huis heeft. Van tuindeuren tot voordeuren en zie welke combinaties mogelijk zijn. Daarnaast kunt u natuurlijk contact met ons opnemen voor meer informatie of eventueel een offerte.

Gevel & Huis is specialist in deuren in Drenthe en omgeving

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier