Booi Gevel & Huis

Terrasoverkapping winkel

Bent u op zoek naar een terrasoverkapping winkel? Maak dan een afspraak bij Booi Gevel & Huis en laat u adviseren over de verschillende mogelijkheden voor een terrasoverkapping. Onze specialisten helpen u graag met al uw vragen en het maken van een offerte op maat.

Voor ieder terras een overkapping

U kunt bij Booi Gevel & Huis een terrasoverkapping op maat bestellen. U maakt de keuze uit één van onze modellen, waarna wij deze volledig op maat kunnen maken voor uw terras. Wij komen deze bij u afleveren en monteren, zodat u binnen een mum van tijd  heerlijk kunt genieten van uw tuin.

Eén van de bekendste voordelen van een terrasoverkapping is dat u altijd lekker in uw tuin kunt zitten. Zo kunt u het hele jaar door van uw tuin genieten. Daarnaast is het een duurzame investering in uw huis, omdat het extra isoleert. En zorgt het ervoor dat het jullie huis en tuin één geheel worden. Geniet van de buitenlucht onder uw terrasoverkapping.

Terrasoverkapping winkel

Soorten terrasoverkappingen in onze winkel

Er zijn meerdere soorten terrasoverkappingen. Zo heb je vaste en uitschuifbare overkappingen. Maar je kunt ook denken aan een vaste veranda of tuinkamer.

Bezoek onze terrasoverkapping winkel

Wilt u graag de mogelijkheden bekijken of meer informatie? Maak dan een afspraak en kom langs in onze terrasoverkapping winkel, de koffie staat klaar. Hier kunt u de verschillende systemen, zoals het zadeldak systeem en exclusieve lessenaars bekijken. We adviseren u graag over onze verschillende soorten terrasoverkappingen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor eventuele vragen of een vrijblijvende offerte.

Gevel & Huis is specialist in terrasoverkappingen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier