Booi Gevel & Huis

Zonnescherm Friesland

Wilt u lekker binnen of buiten zitten en genieten van het weer bij uw huis in Friesland? En u wilt niet constant vol in de zon zitten? Dan is het Zonnescherm Friesland echt iets voor u. Lees hier meer.

Geniet van uw zonnescherm Friesland

Geniet van uw zonnescherm Friesland. Ten eerste zit u onder uw zonnescherm bij uw huis in Friesland beschut. Hierdoor zit u niet constant in de volle zon en kunt u lekker genieten van het mooie weer. Ten tweede houdt het de zon tegen en blijft het hierdoor in de zomer lekker koel in huis.

Verschillende types zonwering

Wij bieden u verschillende soorten zonwering zoals rolluiken, uitvalschermen, ritsscreens zipx etc. Onze zonwering stoffen zijn hightech producten. Hiervoor is jarenlang onderzoek en technische ontwikkeling gedaan. Aan het nieuwe, bijzonder sterke doek zijn vele ontwikkelingen voorafgegaan. Deze zijn gebaseerd op meer dan vijftig jaar ervaring met zonwering stoffen.

Zonnescherm Friesland

Bediening voor zonnescherm Friesland

Er kan worden gekozen voor handbediening of elektrische bediening bij uw zonnescherm Friesland. Bij handbediening is er keuze uit verschillende systemen zoals van koord en kikker, bediening boven of onder eventueel met doorvoer katrol voor bediening van binnen uit. De band opwinder of oogwindwerk.

Elektrische zonwering wordt bediend door middel van een hand- of wandzender die de motor aanstuurt. U kunt uw zonwering eenvoudig omhoog en naar beneden sturen met een vaste schakelaar of een afstandsbediening. Ten slotte kunt u ook kiezen voor de zon-wind automaat. Als u vaak van huis bent is dit de ideale oplossing. Een sensor meet het zonlicht en de windsnelheid en bepaald zelf of uw zonwering omhoog of naar beneden moet.

Kom langs in onze showroom

Wilt u graag meer informatie over het zonnescherm Friesland of een kijkje nemen? Bezoek dan onze showroom om de kwaliteit, scheur- en weerbestendige doeksoorten, en diverse besturingssystemen te bekijken.

Gevel & Huis is specialist in ….

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier