Booi Gevel & Huis

Rolluiken Drenthe

Bent u op zoek naar zonwering voor uw huis in Drenthe? Dan zijn de rolluiken Drenthe van Gevel&Huis echt iets voor u. Met de vele mogelijkheden vindt u ongetwijfeld een geschikt product voor uw huis. Lees hier meer.

Mogelijkheden rolluiken Drenthe

Bij het kiezen van rolluiken Drenthe zijn er vele mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor opbouwrolluiken. Deze worden op het raam geplaatst. U kunt ook kiezen voor inbouwrolluiken. Dit is de meest traditionele vorm van rolluiken en worden in de gevel geïntegreerd. Dit zorgt voor een mooi en strak eindresultaat. Ten slotte kunt u nog kiezen voor voorzetrolluiken. Deze wordt aan de buitengevel gemonteerd. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over beschadiging aan uw interieur.

Daarbij kunt u nog kiezen voor rolluiken afgeschuind en halfrond. Met deze mogelijkheden vindt u ongetwijfeld een product dat bij uw huis en levensstijl past. De dubbelwandige kwaliteitslamellen, die met expansieschuim zijn geïsoleerd, hebben een dikte van 8 tot 14mm.

Voordelen rolluiken Drenthe

Er zitten meerdere voordelen aan rolluiken Drenthe. Ze bieden ten eerste een behoorlijke besparing op uw verwarmingskosten. Ten tweede bieden ze bescherming tegen gluurders, inbrekers en straatlawaai. Ook houden ze warmte en hinderlijk licht tegen. Deze punten dragen bij aan uw leefcomfort, zowel in de winter als in de zomer.

De rolluiken worden in één geheel geplaatst. Dit scheelt veel tijd voor de vakman bij de plaatsing.

Rolluiken Drenthe

Kom langs in de showroom

Bent u nieuwsgierig of heeft u vragen en wilt u graag meer informatie over de rolluiken Drenthe? Kom dan langs in onze showroom en wij helpen u graag verder. Bekijk hier de diverse besturingssystemen en de mogelijke RAL kleuren. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in rolluiken

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier