Booi Gevel & Huis

Veranda kopen

U wilt graag een veranda kopen zodat u wat vaker buiten kunt zitten bij uw huis. De veranda zorgt ervoor dat u ook in de lente en nazomer met lekker weer buiten kunt zitten. U zit namelijk lekker beschut en ook ’s avonds kunt u langer blijven zitten. Kijk hier voor meer informatie.

Geniet van uw veranda

Met een veranda, kunt u het hele jaar genieten in uw tuin. Tijdens de minder mooie dagen zit u lekker beschut in uw veranda en op de warmere dagen kunt daar verkoeling zoeken in de schaduw. Een veranda verbindt de tuin met uw huis en zorgt er dus voor dat het één geheel wordt. Het is dé plek waar u bijna het hele jaar lekker kunt vertoeven.

Voordelen veranda kopen

Bij Gevel&Huis kunt vier verschillende terrasoverkappingen. Eén daarvan is de veranda. Bij het kiezen van een veranda moet u goed kijken naar het materiaal, kleur en vormgeving. Kijk samen met ons wat bij uw huis past zodat het één geheel wordt. De voordelen van een veranda zijn dat u altijd droog buiten kunt zitten en u daardoor ook meer in de natuur leeft. U bespaart energie doordat er in feite een extra isolatielaag tegen uw huis aan staat en u voegt waarde toe aan uw woning.

veranda

Kom langs in onze showroom

Kom langs in onze showroom voor meer informatie of om een kijkje te nemen. Hier kunt u onze exclusieve veranda systemen bekijken. Daarnaast kunt u natuurlijk contact met ons opnemen voor eventuele vragen, meer informatie of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in veranda kopen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier