Booi Gevel & Huis

Rolluiken Assen

Wilt u meer leefcomfort en sfeer in uw huis in Assen? Met de vele mogelijkheden van rolluiken Assen afgeschuind of halfrond vindt u ongetwijfeld een geschikt product voor uw huis en levensstijl.

Rolluiken bij u in de buurt

Met de vele mogelijkheden van rolluiken afgeschuind of halfrond vindt u ongetwijfeld een geschikt product voor uw huis in Assen en levensstijl.

Ruim assortiment

Bij Gevel&Huis heeft u keuze uit een ruim assortiment rolluiken voor uw huis in Assen. U hebt de keuze tussen opbouwrolluiken, inbouwrolluiken en voorzetrolluiken. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor de dubbelwandig – met expansieschuim geïsoleerde – kwaliteitslamellen met een dikte van 8 tot 14 mm.

rolluiken

Verhogen van leefcomfort

Wilt u besparen op uw verwarmingskosten? Dat kan met de rolluiken van Gevel&Huis. Ook bieden ze bescherming tegen inbrekers, gluurders, straatlawaai, warmte en hinderlijk licht. Kortom, de rolluiken verhogen uw leefcomfort, zowel in de zomer als in de winter. Kom tot rust in uw huis en creëer er je persoonlijke aangename sfeer.

Montage

Doordat de plaatsing van het rolluik op het raam vooraf in het atelier gebeurt, wordt beschadiging door montage op de werf uitgesloten. Raam en rolluik worden in één geheel geplaatst zodat de vakman veel tijd bespaart bij de plaatsing. Bovendien zijn ze binnenshuis zeer makkelijk af te werken

Kom langs en bekijk onze rolluiken Assen

Bezoek onze showroom om de mogelijk RAL kleuren, en diverse besturingssystemen te bekijken.

Gevel & Huis is specialist in rolluiken Assen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier