Booi Gevel & Huis

Deuren showroom

Bent u benieuwd naar de deuren in onze showroom? Kom dan bij ons langs en bekijk de mogelijkheden. Een deur wordt steeds meer gezien als meubelstuk en geeft uw huis een unieke uitstraling. Lees hier meer.

Verschillende deuren showroom

Bij Gevel&Huis kunt u kiezen uit een ruim assortiment deuren. Zo kunt u kiezen voor binnen-, tuin- en voordeuren. Een voordeur geeft uw huis een unieke uitstraling. Daarnaast zijn binnendeuren steeds meer een onderdeel van het interieur en worden ze gezien als meubelstuk. Deuren zijn dus een belangrijke sfeermaker voor uw woning. U kunt daarbij kiezen voor een aantal materialen als hout, kunststof en aluminium. In onze showroom kunt u alle verschillende deuren bekijken.

Deuren

Weekamp Deuren showroom

De bekendste deurenleverancier in Nederland is Weekamp Deuren. Dit blijkt uit een onderzoek van Bouwkennis Score Card Naamsbekendheid & Imago Ruwbouw. Het gaat hierbij om het merk dat als eerste spontaan genoemd wordt. Weekamp Deuren biedt een groot aanbod van luxe deuren die voldoen aan de huidige regelgeving. Deze deuren worden gemaakt volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Gevel&Huis kiest daarom voor Weekamp Deuren.

Kom langs in de showroom

Wilt u graag meer informatie of de deuren bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Wij helpen u graag verder bij het maken van een keuze. Bekijk de materialen en de kwaliteit. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie of eventueel een offerte.

Gevel & Huis is specialist in deuren

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier