Booi Gevel & Huis

Terrasoverkapping Leeuwarden

Wilt u graag een terrasoverkapping maken in uw tuin in Leeuwarden of omgeving? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Booi Gevel & Huis. Onze specialisten helpen u graag verder.

Voor ieder terras in Leeuwarden een terrasoverkapping

U kunt bij Booi Gevel & Huis een terrasoverkapping op maat bestellen. U maakt de keuze uit één van onze modellen, waarna wij deze volledig op maat kunnen maken voor uw terras. Wij komen deze bij u in Leeuwarden afleveren en monteren, zodat u binnen een mum van tijd  heerlijk kunt genieten van uw tuin.

Eén van de bekendste voordelen van een terrasoverkapping is dat u altijd lekker in uw tuin kunt zitten. Zo kunt u het hele jaar door van uw tuin genieten. Daarnaast is het een duurzame investering in uw huis, omdat het extra isoleert. En zorgt het ervoor dat het jullie huis en tuin één geheel worden. Geniet van de buitenlucht onder uw terrasoverkapping.

terrasoverkapping Leeuwarden

Soorten terrasoverkappingen

Er zijn meerdere soorten terrasoverkappingen. Zo heb je vaste en uitschuifbare overkappingen. Maar u kunt ook denken aan een vaste veranda of tuinkamer.

Meer informatie over een terrasoverkapping Leeuwarden?

Heeft u interesse in een terrasoverkapping? Of wilt u graag meer informatie over bijvoorbeeld de materialen? Wij helpen u graag met al uw vragen. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte op maat.

Booi Gevel & Huis is specialist in terrasoverkappingen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier