Booi Gevel & Huis

Tuindeur kopen

Wilt u een nieuwe tuindeur kopen? Kom dan langs bij Gevel&Huis en bekijk alle mogelijkheden. Tuin- en terrasdeuren zorgen voor een verbinding tussen de tuin of het terras en de woonkamer. Daarnaast bepaalt de vorm van de deur het uitzicht naar buiten en de hoeveelheid ligt die naar binnen komt. Lees hier meer.

Verschillende soorten tuindeur kopen

De keuze voor een tuindeur is iets om goed over na te denken. Er zijn veel verschillende soorten tuindeuren. Denk hierbij aan tuindeuren met een lage raamlijn als u bijvoorbeeld uitzicht heeft op een mooi terras of tuin. Of als u de tuindeuren wilt kunnen open gooien wanneer het mooi weer is. Voor dubbel openslaande deuren worden speciale terrasdeursluiting geleverd. Het gaat hierbij om een driepunts vergrendeling. Hierdoor sluit de deur op drie plaatsen. In het midden en boven en onder. Wij gaan voor de beste kwaliteit en kiezen daarom voor Weekamp deuren. Deze bieden veel mogelijkheden. De keuze is aan u!

 

Tuindeur

Verschillende materialen tuindeur kopen

Bij het kiezen van een tuindeur moet u nadenken over de vorm en het soort tuindeur, maar het is ook belangrijk om te kijken naar het soort materiaal dat u wilt hebben. De tuindeuren horen bij het interieur, ook al worden ze gezien als buitendeuren. U wilt natuurlijk wel dat het bij uw huis past. Bij Gevel&Huis kunt u kiezen voor houten tuindeuren en kunststof tuindeuren.

 

Kom langs in de showroom

Heeft u een keuze gemaakt of wilt u meer informatie? Kom dan langs in onze showroom en dan helpen wij u verder met uw keuze. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte.

Tuindeur kopen?
Gevel & Huis is specialist in:

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier