Booi Gevel & Huis

Kunststof gevelbekleding

Bent u op zoek naar kunststof gevelbekleding? Dan bent u bij Gevel&Huis aan het goede adres. Met de gevelbekleding van Keralit kunt u uw woning voorzien van een prachtige uitstraling. Het is onderhoudsvrij en gaat daarnaast lang mee. Lees hier meer.

Keralit kunststof gevelbekleding

Bent u op zoek naar gevelbekleding? Kies dan voor kunstof gevelbekleding. Met deze gevelbekleding voorziet u uw gevel van een prachtige uitstraling. De juiste gevelbekleding is van groot belang voor de waarde van uw huis. Daarnaast is deze gevelbekleding onderhoudsvrij en gaat het lang mee. U kunt kiezen uit verschillende modellen en een ruim assortiment aan kleuren. Dit zorgt ervoor dat Keralit altijd bij uw woning past en dat u er geen omkijken naar heeft.

Duurzame kunststof gevelbekleding

Keralit is daarnaast ook duurzaam en milieuvriendelijk. Het wordt namelijk gemaakt van gerecyclede kunststoffen. Ook is het ongevoelig voor kromtrekking door vocht of warmte en aantasting van bacteriën, schimmels en andere rottingsprocessen. Deze gevelbekleding is zeer geschikt voor toepassing op gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.

kunststof gevelbekleding

Kom langs in de showroom

Wilt u meer informatie over gevelbekleding van kunststof? Kom langs in onze showroom. De koffie staat voor u klaar. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen met uw vragen en wensen. Of neem contact met ons voor meer informatie of een offerteaanvraag.

Gevel & Huis is specialist in kunststof gevelbekleding

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier