Booi Gevel & Huis

Schuifpui winkel

Gevel & Huis is dé schuifpui winkel met een ruim assortiment. We adviseren u graag over de verschillende typen en materiaalsoorten.

Schuifpui winkel Gevel & Huis

Gevel & Huis biedt een ruim aanbod aan schuifpuien. Een leven lang betaalbare klasse in uw huis. Levering en montage van schuifpuien van topkwaliteit. In onze winkel kunnen onze adviseurs u de diverse mogelijkheden van onze schuifpuien laten zien. We helpen u graag aan een kwalitatief goede en betaalbare schuifpui.

Voordelen van een schuifpui

Het toevoegen van een schuifpui aan uw woning heeft veel voordelen. Ten eerste is er een makkelijke overgang van uw huis en uw tuin. Daardoor kunt u het hele jaar van de seizoenen genieten. Ten tweede kunt u makkelijk het huis ventileren als u de deuren een beetje openzet. Daarnaast zorgt het ook voor extra licht in uw woning wat zorgt voor een extra sfeer. Ten slotte voegt u meer waarde toe aan uw huis, waardoor uw huis in waarde zal stijgen.

schuifpui winkel

Isolerende schuifpuien

Een schuifpui bestaat voor het grootste deel uit glas. Kies daarom voor een schuifpui met minstens HR++ glas of nog beter voor HR +++ glas. Wilt u uw bestaande schuifpui isoleren? Dan kunt u denken aan het plaatsen van isolerende strips of het vervangen van het profiel voor nieuwe (kunststof) oplossingen.

Kom langs in de schuifpui winkel of vraag online informatie aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor schuifpui isolatie of kom eens langs in onze showroom, de koffie staat klaar!

Gevel & Huis is specialist in schuifpuien

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier